PSMS

PSMS

Alina Haizar / Jul 20, 2019

PSMS Naluri keibuan Syidah telah menimbulkan keinginannya untuk mempunyai anaknya sendiri Tetapi sukar buatnya kerana dia mempunyai masalah fibroid yang serius dan dia bukanlah muda lagi Sebelum tertutup t

  • Title: PSMS
  • Author: Alina Haizar
  • ISBN: 9789670874104
  • Page: 131
  • Format: Paperback
  • Naluri keibuan Syidah telah menimbulkan keinginannya untuk mempunyai anaknya sendiri Tetapi sukar buatnya kerana dia mempunyai masalah fibroid yang serius dan dia bukanlah muda lagi Sebelum tertutup terus peluang Syidah untuk mendapatkan zuriatnya sendiri, Syidah mesti kahwin dengan segera Akhirnya, Zulfakar musuh ketat Syidah sudi membantu Syidah merealisasikan impianNaluri keibuan Syidah telah menimbulkan keinginannya untuk mempunyai anaknya sendiri Tetapi sukar buatnya kerana dia mempunyai masalah fibroid yang serius dan dia bukanlah muda lagi Sebelum tertutup terus peluang Syidah untuk mendapatkan zuriatnya sendiri, Syidah mesti kahwin dengan segera Akhirnya, Zulfakar musuh ketat Syidah sudi membantu Syidah merealisasikan impiannya Dia sanggup menolong Syidah kerana dia ingin lari dari desakan Marissa dan Syafina agar berkahwin dengan mereka Perkahwinan ini adalah jalan keluar untuknya Dia akan dapat zuriatnya sendiri tanpa melibatkan soal hati dan perasaan dengan Syidah.Perkahwinan ini menguntungkan kedua dua belah pihak.Namun, tak mudah menjalani hidup secara marriage of convenience ini Apa Ingat aku takut dengan kau Kau main tipu bolehlah Depan depan, kau ada berani balas Syidah balik Lelaki tak guna Pengecut Guna dadah bolehlah Heiii Zulfakar tidak tahan dengan mulut celopar Syidah Patut dibiarkan sahaja Syidah kena dengan Adrian malam semalam Baru kurang sikit keegoan dan keangkuhan dalam diri perempuan itu Kalau aku hilang sabar, sia sia aje nanti Pak su pak su sabar, pak su Sabar Mak su ni bukannya betul betul okey, pak su Dia mamai lagi tu Dadah tu ada kesan lagi agaknya Ain Safiah cuba menenangkan Pak Su Zulnya pula Tak Mana ada Mak su dah okeylah Hei, binatang Mana memori kad Mana video yang kau ambil Bak sini tengking Syidah yang masih belum surut marahnya Mak su, cuba mak su bertenang sikit Mak su nikan orang bersusah payah tolong mak su, mak su pergi marah pak su Lepas tu mak su belasah dia Apalah mak su ni keluh Ain Safiah Belasah Zul kena belasah Hah Ha ha ha Husin ketawa Cik Syidah belasah dia Patutlah dia marah sangat Ha ha ha Abang Husin ni kenapa gelak pulak Orang serius ni tegur Ain Safiah Geram pula dia tengok Husin ketawakan Pak Su Zulnya Oh tapi kenapa Cik Syidah belasah Zul Dia dah bersusah payah tolong Cik Syidah dari semalam lagi, ujar Husin yang sudah berhenti ketawa Yelah Susah susah pak su tolong mak su sokong Ain Safiah pula Eh Bukan dia ke yang bawa mak su ke sini Bukan dia ke yang buat semua ni pada mak su Habis tu macam mana mak su boleh berada di sini Mak su yakin mak su nampak muka dia semalam Mak su ingat dia yang tolak mak su dan dan Syidah tidak meneruskan kata katanya Dia menjeling sahabat Zulfakar itu Malu hendak cakap apa yang Zulfakar telah lakukan kepada dirinya semalam.Kehadiran Khairul membuatkan Zulfakar ragu ragu tentang kandungan Syidah dan nyawa Syidah terancam akibat diganggu oleh Marissa dan Syafina Bolehkah Syidah dan Zulfakar mengharungi badai dan dugaan dalam marriage of convenience meraka ini Sedetik aku kecapi bahagia ini bersamamu, selamanya akan kuhargai walaupun tanpamu di sisiku.

    Puget Sound Mycological Society The Largest Mushroom The Puget Sound Mycological Society is an organization of people interested in wild mushrooms and mushrooming We provide support for research, education, cultivation, hunting, identification, and cooking of Events psms The Puget Sound Mycological Society is an organization of people interested in wild mushrooms and mushrooming We provide support for research, education, cultivation, hunting, identification, and cooking of JENSEN Tools Supply, Inc PSMS ceintacteast Set Cookie SessInfo expires Wed, Jan GMT path psms PSMSc Pinchasik Yelen Muskat Stein, LLC Certified Public Services Quality service starts with smart people that have a clear understanding of their craft and an in depth understanding of your business. JENSEN Tools Supply, Inc PSMS ceintacteast Please enter your ID Copyright , JENSEN Tools Supply, Inc Help SPC PSMSadmin testequity PS MS THE ARTHUR TAPPAN SCHOOL Home A World Class Education in the Heart of Harlem Tweets by psmsHarlem Copyright apivaluefirst xml version . encoding ISO DOCTYPE MESSAGE SYSTEM MESSAGE VER . Pipeline SMS AOPL Pipeline Safety Management Systems Pipeline Safety Management Systems are management tools that will help a pipeline operator comprehensively and holistically manage all the many aspects of pipeline safety Other industries Psathyrella and Panaeolus Alpental Panaeolus is typically on dung, or if not, has mottled gills and is in grass.Otherwise, see Psathyrella, below Psathyrella usually found on the ground or wood, black or very dark spores, dry caps, attached gills, often white stems and very fragile fruit bodies that are hard to keep in one piece Pieces of the cap of any shape and size may break off. PHYSICAL SELF MAINTENANCE SCALE ACTIVITIES OF PHYSICAL SELF MAINTENANCE SCALE ACTIVITIES OF DAILY LIVING, OR ADLs In each category, circle the item that most closely describes the person s highest level

    • [PDF] Download ✓ PSMS | by ↠ Alina Haizar
      131 Alina Haizar
    • thumbnail Title: [PDF] Download ✓ PSMS | by ↠ Alina Haizar
      Posted by:Alina Haizar
      Published :2018-011-18T03:09:47+00:00

    About "Alina Haizar"

      • Alina Haizar

        Alina Haizar Is a well-known author, some of his books are a fascination for readers like in the PSMS book, this is one of the most wanted Alina Haizar author readers around the world.


    229 Comments

    1. Naskah untuk dilepaskan; RM22.00. PM je. (for me) ada 2 kategori bagi genre cereka;i) Intipati cerita dengan plot yang biasa-biasa, tapi diluarbiasakan oleh penulis melalui teknik penceritaan dan langgam bahasanya.ii) Intipati cerita denga plot yang luar biasa, tapi dinafikan keluarbiasaannya oleh teknik penceritaan yang mendatar dan langgam bahasa yang kejung dan kaku.Kedua-dua karya tersebut boleh dihadam kerana salah satu faktor yang ada mampu memikat pancaindera yang membaca dan jiwa yang me [...]


    2. Buku untuk dilepaskan RM20 (tidak termasuk pos). Sila PMCik Pah asyik terbayangkan Dewi Yusra dan Raden Amzar dalam Dia isteri luar biasa belum baca novel tu hanya menonton drama adaptasi sahaja kedua-dua cerita adalah berkaitan perempuan lanjut usia yang berkahwin sebab nak anak sahaja. Selepas bersalin rela diceraikan. Dalam kisah PSMS, Syidah mengalami masalah senggugut yang teruk setiap kali datang bulan. Akhirnya apabila berjumpa doktor, barulah dia mengetahui bahawa dia mengalami masalah f [...]


    3. 2 1/2**Hhhhmmmm boleh baca TAPI Penulis ni suka ulang-ulang ayat yang samakan? Agaknya sebab itulah buku-bukunya tebal-tebal!Usai membaca buku ini, saya jadi teringin baca balik kisah Aiman dalam Menantu Datin Izzah. -tbc


    4. Aliza Haidar ni nama baru dalam koleksi bacaan saya. Ini pertama kali saya membaca hasil penulisan beliau. Memula baca PSMS ni saya rasa cam agak boring kerana dok citer pasal period pain. Pada sy apalah signifikannya asyik dok citer pasal period jer ni. Igt nak tinggal jer buku ni simpan dlm rak , tapi sy paksa diri baca lagi dan lagi. Yg peliknya sy xleh stop baca. Naper ye Ok nama heroin dia Syidah( sy suka sgt sbb sy nyampah baca novel yg nama moden2 ni. Sorry ye pd author yg hero/ heroin yg [...]


    5. kisah ni sambungan menantu datin izzah.Kali ni kisah maksu ain syidah dgn paksu haziq zulfakar. zulfakar kawen dgn syidah sbab syidah nak ank. syidah ni nak ena operate. sblum operate dia nak ank. syidah Dan zulfakar pun kawen Dan kerap gaduh. DLM ni yg saya menyampah bila shafiena Dan marissa yg terlalu taksub dgn zulfakar mengganggu syidahta yg baca pun jadi stress.zulfakar pun melayan. overall o.k walaupun tebal. ada part yg annoying tapi saya abaikan. syidah dpt sepasang ank kembar.


    6. Geram betul dengan watak utama novel ni. Susah bagi saya menjelaskan. Dua character yg punya pendidikan yg tinggi dan pekerjaan yg bagus tapi dalam soal hatihampa betul. Dah tua tapi daya pemikiran sungguh macam budak lepasan universiti. Itu yg orang kata age is not a factor. Just a numberexperiences are and how u dealt with it.Saya lebih suka ngan watak Paksu Zul di dalam Menantu Datin Izzah. cool. Disini pula dia asyik memikirkan kekasih yg telah tiada dan pernah membandingkan Shidah dengan ar [...]


    7. Wow ku bernasib baik kerana telah menghabiskan MDI sblm PSMSSo harus baca MDI sblm PSMSIni kerana citer ini merupakan kisah Maksu dan paksu yang telah diperkenalkan dalam MDI.Mmg menjadi gaya penulisan si penulis,citer ini juga bukanlah citer sweet muit yang boleh buat ku leleh.Kisah dugaan Maksu tempuh untuk mengecap bahagiaKredit buat cik penulis yang memilih tajuk yg sgt tepat PINTA SAYANGMU SEDETIK (PSMS) dan cover yang cun!!!Namun agak grrrrrrrrrrrm dengan watak utama PSMS. Masing-masing eg [...]


    8. SUKASUKASUKA!!! citer niwalaupun kisahnya x sweet overdose jalan ceritanya yang tersendiri buat cerita ni memikat hatikalau baca PSMS mesti rasa nk singkap balik novel Menantu Datin Izzahkat dlm novel tu ada kisah pertemuan pertama Syidah dan Zulfakar yg tidak ditulis dlm PSMSx sangka penulis betul2 jodohkan mereka dlm PSMS.;)


    9. kisah pak su n mak su ni merupakan kesinambungan dr novel menantu datin izzah (MDI). jujurnya apabila sy tahu akn ada smbungan utk pak su & mak su sy jd teruja sbb sememangnya sy menyukai watak kedua2 mereka wlwpun mereka bknlah watak utama dlm MDI. (watak dr MDi still ada but mostly ain safiya n sbb ain bru wujud psms ni. kna bca sndiri kalau nk tau.**wink)Jarang sebenarnya nk bca kisah org2 yg agk berumur ni dlm novel nk2 lg dua2 msih bujang. biasanya janda duda@ hnya salah seorang je yg t [...]


    10. akhirnyaka!!!wlaupn awl2 tu agak boring.g susah la nak hadamambil masa beberapa hari utk terus kan bacatapikan lepas bacafuhhhx boleh nak stop tau.nyampah btol ngn mak sukasar memanjangi paksu.b asik nak ikot ckp mak su je.rah tp ikot gakhahadpt anak twinb gne ivf.leh la percaya dpt anak kembarklo ikot novel melayu mmg kembar jehaha dah baca.g x lepas kottetiba muncul plak sakinahy pu ni plak saje je kan nak sakitkan hati mux puas ngn marissa kan.ram!!



    11. Gila banyak yuni skip cerita ni. Sorrylah. Cannot with all the childish behavior. Kata umur dah lepas 30 tapi perangai sama je macam anak sedara yang umur 20-an. Next please


    12. andartu dan bujang terlajak hebat idea puan penulis Alina Haizar mula pembacaan dok andaikan mungkin kisah lucu tapi sebenarnya berat alkisah yang digarap rupanya. watak utama - syidah yang dah berumur tiga puluhan, garang mengalahkan singa, berpangkat besar, yang belum berkahwin, yang keras kepala, degil, cakap dia aje yang betul, bencikan zulfakar watak utama kedua- zulfakar yang putus cinta kerana cinta hati dah innalillah, yang suka sangat nak jaga hati orang, orang lain banyak buat keputusa [...]


    13. hurm 1st part baca mcm teringat cerita raden amzar isteri separuh masa ann syidah mcm nak anak tp lpas mngandung dia nk bercerai bg saya just not bad cuma x berkenan ngn 2 -2 watak utama sbbnya asyik nk bergaduh jer ada part sweet hint2 yg dorang meant for each other and x nampak keadilan di situ untuk syidah yg die mcm x laku x dirungkai kecantikannya yg si zulfakar begitu dlm dirungkainya ending biasa happy ending tp part terpekik menjerit tu kalau ada kat real life gitu laki bini tru cerai ko [...]


    14. lama dah beli novel ni. dok peram je. liat nak baca. baca awal few chaps, xmampu nak teruskan, baca ending. hahahah novel ni terlalu tebal nak habiskanda aku, ending je yg menarik. dok ulang2 baca. tp tabahkan jugak hati baca semua dari awal. not bad jugak la sebenarnya. plot ada, cuma rasa penat membaca. some parts, boleh rasa mainan jiwa menusuk2. some part macam tak dak rasa. ada situasi yang sangat straightforward penceritaan dia. spoil mood.i know this is not the 1st novel by this writer. h [...]




    Leave a Reply