Приказни од Мјаукедонија

Приказни од Мјаукедонија

Игор Џамбазов / Jun 25, 2019

None

 • Title: Приказни од Мјаукедонија
 • Author: Игор Џамбазов
 • ISBN: null
 • Page: 410
 • Format: None
 • None

  Feb. triple lock , ,. Ombudsman of the Republic of Macedonia, Activites On and December, the Ombudsman s Representatives National Preventive Mechanism in Veles conducted training on the topic Mandate, competence and actions of the Ombudsman National Preventive Mechanism foreseen in the Annual Program within the project Improvement of the review system with asylum and naturalization. ,. , . . Ednomagazine ,

  • [PDF] Download ☆ Приказни од Мјаукедонија | by ✓ Игор Џамбазов
   410 Игор Џамбазов
  • thumbnail Title: [PDF] Download ☆ Приказни од Мјаукедонија | by ✓ Игор Џамбазов
   Posted by:Игор Џамбазов
   Published :2018-011-18T11:47:54+00:00

  About "Игор Џамбазов"

   • Игор Џамбазов

    Игор Џамбазов Is a well-known author, some of his books are a fascination for readers like in the Приказни од Мјаукедонија book, this is one of the most wanted Игор Џамбазов author readers around the world.


  980 Comments

  1. Забавна книга, баш во стилот на Игор. Доколку го сакате Игор и неговата брутална искреност, како и неговиот секогаш на ниво хумор, тогаш дефинитивно ќе ви се допадне книгава. Кажува доста работи за човекот воопшто но и за Македончето и неговиот секојдневен живот. Игриво ја о [...]


  Leave a Reply