Bersamamu

Bersamamu

Tessa Intanya / Sep 18, 2019

Bersamamu Ada aja kejadian sial menimpa Melora diputusin pacar diskorsing ama pihak kampus dan dimarahin orang tua gara gara kuliah nggak becus Pokoknya semua itu terjadi dengan Melora sebagai tertuduh biang

  • Title: Bersamamu
  • Author: Tessa Intanya
  • ISBN: 9789797801533
  • Page: 169
  • Format: Paperback
  • Ada aja kejadian sial menimpa Melora diputusin pacar, diskorsing ama pihak kampus, dan dimarahin orang tua gara gara kuliah nggak becus Pokoknya semua itu terjadi dengan Melora sebagai tertuduh, biang keladi segala persoalan Melora cuma bisa marah marah dan marah.Satu satunya jalan bagi Melora untuk menenangkan diri adalah pergi ke pantai, tempat favoritnya, BaAda aja kejadian sial menimpa Melora diputusin pacar, diskorsing ama pihak kampus, dan dimarahin orang tua gara gara kuliah nggak becus Pokoknya semua itu terjadi dengan Melora sebagai tertuduh, biang keladi segala persoalan Melora cuma bisa marah marah dan marah.Satu satunya jalan bagi Melora untuk menenangkan diri adalah pergi ke pantai, tempat favoritnya, Bali Yeah, pengennya sih hanya senang senang aja Lari dari semua masalah Di sana ia berkenalan dengan para surfer yang tenyata hal baru baginya Jatuh cinta ama surfer Apa Melora dah siap mulai lagi, baru aja putus cinta Gak pernah ngebayangin cerita Bersamamu bisa menarik seperti ini Saya terharu banget membacanya Cerita ini pas banget buat dibaca sambil dengerin album Bersamamu dan minum kopi di saat santai Well done, Tessa DANAR ALLSTARS SOULJAHGue suka bagaimana Tessa menceritakan kisah Kelly dan Melora DAVID SOULJAHWah, komentar gue dicontek sama Danar, gue juga terharu, yeahhh mungkin karena bisa mengungkapkan gimana perasaaan orang yang finally ketemu sama soulmate nya setelah perjalanan panjang yang menyakitkan, hehehehe Tessa hebat bener euy BAYU SOULJAHTessa adalah penulis yang sangat tepat untuk mengembangkan cerita dari album SOULJAH Bersamamu menjadi sebuah novel OUTSTANDING VINO SOULJAHWalaupun awalnya gue sempat meragukan novelnya bisa sesuai dengan keinginan anak anak SOULJAH, tetapi ternyata hasil akhir membuktikan lain Satu kata buat novel Bersamamu REMARKABLE SAID SOULJAHPengembangan dari ide cerita SOULJAH yang cukup menarik serupa tapi tak sama Punya karakter sendiri Salut buat Tessa, semoga Songlit ini bisa diterima banyak kalangan sebagai sebuah genre baru RENHAT SOULJAH

    Purpose Quotes Thoughts on Mission and Success Purpose Quotes Thoughts on Mission and Success When you have purpose, you don t have time for negativity Mark Victor Hansen There is one quality that one must possess to win, and that is definiteness of purpose, the knowledge of what one wants, and a burning desire to possess it Napoleon Hill How do you know if your mission in life Beautiful Inspirational Love Quotes The True Purpose Beautiful Inspirational Love Quotes The True Purpose, Meaning and The Beauty Of Love Posted February , February , Author Inspire People seem to ask the secret of relationships, secret of love and all these beautiful love thoughts of the day. Purpose of Life Quotes Thoughts on Purpose from Daily Purpose of Life Quotes Thoughts on Purpose The purpose of our lives is to be happy Tenzin Gyatso, the th Dalai Lama The best way to cheer yourself is to try to cheer someone else up Mark Twain To lead a great life Dream, Take Action, Repeat Jonathan Lockwood Huie To live is to choose. Purpose Quotes Inspirational Quotes about Purpose Thank you for visiting these Purpose Quotes Inspirational Quotes about Purpose Please sign up on the form below to receive my Free Daily Inspiration Daily Quotes email See Inspirational Quotes about Life May the world be kind to you, and may your own thoughts be gentle upon yourself Jonathan Lockwood Huie Book giveaway for Purpose Thoughts for Self Contemplation Purpose Thoughts for Self Contemplation and Meditation on various aspects of Life by Noura Author Release date Oct , SIGNED by the Author From the author of the Readers Favorite Award Winner Purpose Volume I , this self contemplative guide is a stand a Thoughts on Purpose and Retirement, Early or Otherwise People generally thrive when they feel as though they have a purpose and while leisure is a wonderful thing, it often doesn t scratch that purpose itch A life of What is the purpose of thought Yahoo Answers Oct , Answers Thought is a necessity in our interactions with everyone and everything Without thoughts we are like animals roaming around that just depend on instinct In other words, the purpose of thought is to be recalled when needed It is the product of our thinking we are the thinking mind. Purpose Of Life Quotes quotes Purpose Of Life Quotes One is supposed to be cast into belief without reason, by a miracle, and from then on to swim in it as in the brightest and least ambiguous of elements even a glance towards land, even the thought that one perhaps exists for something else as well as swimming, even the slightest impulse of our amphibious nature is sin Thought and Purpose As A Man Thinketh Pearls Of Wisdom As A Man Thinket h Thought and Purpose Aimlessness is a vice, and such drifting must not continue for him who would steer clear of catastrophe and destruction They who have no central purpose in their life fall an easy prey to worries, fears, troubles, and self God s Purpose for Your Life In Touch Ministries God s Purpose for Your Life Once you have received God s forgiveness, then you are ready to fulfill the rest of His plan for your life Your destiny will unfold as you obey the daily prompting and guiding of the Holy Spirit The details of where He leads each believer will vary and He rarely gives any of us a complete picture of our destiny.

    • Best Download [Tessa Intanya] ✓ Bersamamu || [Crime Book] PDF ☆
      169 Tessa Intanya
    • thumbnail Title: Best Download [Tessa Intanya] ✓ Bersamamu || [Crime Book] PDF ☆
      Posted by:Tessa Intanya
      Published :2018-010-22T22:31:57+00:00

    About "Tessa Intanya"

      • Tessa Intanya

        Tessa Intanya has written 4 books so far, all published by GagasMedia PHILOPHOBIA cerita cinta dari orang yang tidak percaya cinta 2006 BERSAMAMU, songlit based on reggae band, Souljah s second album 2007 LIAR, adaptation from a movie script by Rudi Soedjarwo 2008 REPUTATION the glamgirls series 2009


    368 Comments

    1. Honestly, saya lebih mencintai buku pertama (a.k.a Philophobia) dari Tessa dibanding yang ini. This story is just too good to be true !!!Entah kenapa saya kurang menikmati buku ini mungkin karena like I said before, "too good to be true" story, and I don't really enjoyed reagge and hedonis life by the way. Dan mungkin karena ini adalah "short story", pemaparannya jadi kurang detail.Hey, kita lagi-lagi bisa belajar bahasa Inggris lho dari buku buatannya. Karena kalau dibuat perbandingan nih, anta [...]



    Leave a Reply